Förlåt men jag glömde dig

Stackars lilla försummade blogg. Helt bortglömd, förlåt. Livet har varit på full rulle men imorgon ska det tas tag i igen. 
 
Vägningen förra veckan gick väl inte bra, men bättre än jag trodde. Då jag hade en riktigt skitvecka kostmässigt vore jag lycklig om jag stått still i vikt, men jag tillochmed gått ner 0,2 kg trots all skit jag smällde i mig under påsken. 
 
I helgen döptes C, igår rättare sagt. Jag missade hela dopgudstjänsten då jag vaggade C. Jag tror akustiken var lite allt annat än vad vår lilleman var van vid och så en orgel på det till ett intryckskänsligt barn. PANG! Att mamma inte tänkte på det innan och införskaffat hörselkåpor? Kanske hade det även underlättat om han hade sovit ordentligt under dagen, men det var en sån dag han inte ville.
 
                                      
 
Han var dock typ lugn under själva dopet, när han blev döpt. När Heli (prästen) döpte älskade lilleman med vattnet så var han så nöjd! På bilderna ovan ser vi förutom när han blir döpt hur han bärs till dopet av sin ena gudmor/fadder Isha, efter henne kommer pappa, efter pappa kommer gudfar/fadder Michael, efter Michael kommer mamma och sist men inte minst i ledset ser vi gudmor/fadder Anna. Helt fantastiskt förövrigt att vi lyckades klädmatcha!
 
                                                          
 
Supersnygg var han dessutom i sitt gula dopband, vackra underbara gosiga unge! Jag vill passa på att tacka älskade Johanna ännu en gång för den goda maten och tårtorna du fixade. Det hade aldrig varit lika lyckat utan din hjälp. 
 
Jag har ett litet projekt som pågår i livet just nu, är administratör i en superstor föräldragrupp på facebook och vi håller på arbeta med ett event för att träffas! Just nu ska jag tillsammans med min andre hälfts hjälp knåpa ihop en reklamfilm för att sälja biljetter till eventet, det tar upp jättemycket av min tid just nu, lär återkomma och skriva mer när mycket av det lugnar ner sig.